direktorРазвој породице, као и развој друштва, заснива се на укупној количини знања коју њихови чланови поседују. Инвестиција у применљиво и ефикасно знање постаје од виталног значаја за темпо друштвеног, политичког и економског развоја сваке земље.
Живим са визијом бољег и напреднијег друштва и система здравих вредности кроз посвећени однос према појединцу у његовом личном узрастању. То ће бити катализатор ширих промена, а Магистер лидер у њиховом генерисању.
Наш приступ је тимски, али индивидуализован и иза њега стоји високообразовани кадар са значајним искуством и личним усавршавањем које не престаје.
Циљ нам је увећање потенцијала и самопоуздања појединца кроз увећање функционалног знања, које поставља стандарде на тржишту региона и шире. Магистер систем рада, чији сам аутор, обезбеђује постизања мерљивих резултата који су нас пласирали у ред елитних фирми са међународном потврдом, и организација са највишим референцама, кроз врхунске резултате наших кандидата и ученика.
Темељним приступом у процесу образовања омогућавамо кандидату да са задовољством јача став и изграђује самопоуздање.
Наша мисија је унапређење друштва у целини кроз посвећен однос према појединцу јачајући његове потенцијале унутар тима у којем, кроз складан рад групе, постиже резултате и има шансу да истакне своје личне особине, да снажно укажемо на важност континуираног стицања знања, на важност образовања кандидата применом савремених научних метода, као и на важност развоја мотивационих аспеката који ће пробудити жељу код младих за даљим самосталним усавршавањем.
Наш посвећени приступ ће уродити плодовима вашег личног и породичног напретка, као и напретка целог нашег друштва.
Ваше задовољство, осмех и сигурност биће најважнија сатисфакција; мењајући себе бићемо способни да мењамо и свет око нас.

„Јуче сам био паметан па сам хтео да мењам свет. Данас сам мудар па мењам себе.“

Фјодор Михајлович Достојевски

Кренимо стазама великих људи, стазама идеја.
Снагом наше воље унапредимо себе и изградимо систем вредности на добробит наше породице, нашег народа и друштва у целини.

 

Миодраг Звијер Магистер, директор и власник

Документ:

ИЗЈАВА О ПОЛИТИЦИ КВАЛИТЕТА