Математика

За пријаву

Математика
Упис у току:
Време трајања : 90 минута
Предмет: Математика
Телефон : 066/208-299
Фах:
Емаил : office@magister.rs

Уз велико срце, наш рад је спартански, темељан и дисциплинован.
Деца уче како се дисциплиновати и постићи радну навику која ће им омогућити већи и бржи напредак.
Наша јединствена пракса показала се вишегодишње успешном, што говоре прва места на школским листама на пријемним и матурским испитима, широм Београда. Наши ученици су најбољи у својим разредима, а наши средњошколци су ,већ стандардно, најнапреднији ђаци својих одељења. Све је то условило да Магистер буде проглашен за фирму од поверења за 2017. и 2018. годину, међународним сертификатом. Такође, 5.11.2018. Магистер је проглашен за Елитну фирму. Као сертификована фирма ушли смо у Клуб елитних компанија.

Великим трудом, залагањем и напорним радом постали смо једна од светлих тачака нашег дивног Београда и наше прелепе Србије.

Уколико хоћете основни, средњи и виши ниво знања за своје дете, онда сте на правом месту!

Наша постигнућа у настави математике, која прати школско градиво основне и средње школе, је део по којем је Магистер препознат. Наши ученици постижу најбоље резултате и, традиционално, најбољи су у одељењима средњих школа, захваљујући припремам за матурске испите који су наш бренд!

’’При обучавању деце неопходно је тежити ка томе да се код њих постепено сједињује знање са умењем. Изгледа да је од свих наука једино математика способна да у потпуности задовољи овај захтев’’, говорио је један од највећих филозофа Имануел Кант.

Програм математичких курсева у потпуности прати програм за извођење наставе математике у основним и средњим школама, док курсеви матеметике за факултете прате посебни специјализовани програми. Курсеви покривају све математичке области: геометрија, алгебра, анализа, аритметика, комбинаторика, теорија скупова, статистика… Сваки курс је прилагођен нивоу и степену постојећих математичких знања полазника.

Миодраг Звијер, директор и власник Магистер-а и аутор Магистер образовног система.

Назив предмета Предмет Време
Математика за основце
Математика за средњошколце
Математика за студенте