Хемија

За пријаву

Хемија
Упис у току:
Време трајања : 90 минута
Предмет: Хемија
Телефон : 066/208-299
Фах:
Емаил : office@magister.rs

Напор да се дође до сазнања од чега је састављена супстанца, довела је донастанка хемије, науке која се бави проучавањем грађе, особина и промена супстанци. Неуспевајући да одгонетну ово важно питање, којим су се бавили још првобитни филозофи, дуго је владало мишљење да су све ствари састављене од четири основна елемента: воде, ватре, земље и ваздуха. Иако су још филозофи Леукип и Демокрит открили да се супстанца састоји од атома, било је потребно још много времена да се њихова теорија потврди. Када је то и учињено, био је то невероватан допринос науци који је довео до невероватног прогреса у данашње време.

Да би сте открили законе на којима почива хемија, студио ’’Магистер’’, вам нуди курсеве којима ћете знатно унапредити ниво знања из ове области. Органска хемија, неорганска хемија, биохемија, физичка хемија…само су неке од области које покривају наши курсеви. Наш тим пренеће вам сва расположива знања, како би сте на најбољи начин шватили ову област.

Курс хемије је посебно намењен ученицима основних и средњих школа, као и студентима, али и свим осталим лицима који се баве неком облашћу везаној за специфична знања из хемије. У зависности од степена постојећих знања, нудимо и могућност индивидуалног рада.

Назив предмета Предмет Време
Хемија за основце
Хемија за средњошколце