Физика

За пријаву

Физика
Упис у току:
Време трајања : 90 минута
Предмет: Физика
Телефон : 066/208-299
Фах:
Емаил : office@magister.rs

Наш рад је спартански, темељан и дисциплинован.
Деца уче како се дисциплиновати и постићи радну навику која ће им омогућити већи и бржи напредак.
Наша јединствена пракса показала се вишегодишње успешном, што говоре прва места на школским листама на пријемним и матурским испитима, широм Београда. Наши ученици су најбољи у својим разредима, а наши средњошколци су ,већ стандардно, најнапреднији ђаци својих одељења. Све је то условило да Магистер буде проглашен за фирму од поверења за 2017. и 2018. годину, међународним сертификатом. Такође, 5.11.2018. Магистер је проглашен за Елитну фирму. Уколико хоћете виши ниво знања за ваше дете, онда сте на правом месту!

’’Дајте ми чврсту тачку у простору и померићу Земљу’’, Архимед.

Основни предуслов човекове борбе са природом, било је сазнање о основним својствима природних тела и појава. Како је читав свет настао од материје, њено кретање кроз простор и време, постало је предмет изучавања науке по имену физика.

За многе, начини како функционишу ствари у природи, и даље су обавијени велом тајне. Курсеви физике у студију ’’Магистер’’, помоћиће вам да откријете чудесан свет природе од субатомских честица до васионе. Тим стручњака студија ’’Магистер’’, пренеће вам сва расположива знања на ову тему.

Курсеви покривају све области физике: механика, електродинамика, термодинамика, квантна физика, нуклеарна физика…

Курсеви су посебно прилагођени за ученике основних и средњих школа, а постоје и специјализовани курсеви са студенте. Такође, постоји и могућност индивидуалног рада, у зависности од постојећег нивао знања.

Назив предмета Предмет Време
Физика за основце
Физика за средњошколце