Енглески језик

За пријаву

Енглески језик
Упис у току:
Време трајања : 90 минута
Предмет: Енглески језик
Телефон : 066/208-299
Фах:
Емаил : office@magister.rs

С посебним поносом, издвајамо курсеве енглеског језика. Савремени свет са невероватним успоном нових технологија у свим сферама живота, немогуће је пратити без знања енглеског језика. Он се једноставно наметнуо као потреба од најобичније комуникације и елементарног споразумевања до коришћења рачунарских програма.

Курсеве енглеског језика у студију ’’Магистер’’, изводи тим младих стручњака из ове области, који ће вам на модеран и приступачан начин, модерним наставним средствима, омогучити да савладате језик.

Оно што посебно истичемо је сарадња са Language Institute of Atlanta, Atlanda, USA, по чијим сертификованим програмима радимо и по којима су наши сарадници и стекли диплому квалификованих предавача. Такође, по завршетку курса, постоји и могућност стручног усавршавања у САД, на поменутом институту.

Курсеви су прилагођени нивоу постојећих знања, а постоји и могућност индивидуалног рада са полазницима. Нудимо:

Почетни курс (A 1/1, A 1/2) – оспособљава вас за једноставну комуникацију у свакодневним ситуацијама;

Нижи средњи курс (A 2/1, A 2/2) – оспособљава вас да започнете, пратите и завршите конверзацију са другима;

Средњи курс (B 1/1, B 1/2) – оспособљава вас за сналажење у бројним приватним ситуацијама и разговор о многим стварима;

Виши средњи курс (B 2/1, B 2/2) – оспособљава вас за успешно комуницирање у сложенијим ситуацијама и комуникацији приликом телефонског разговора;

Napredni kurs (C 1/1, C 1/2) – оспособљава вас за течну, одговарајућу и добро организовану комуникацију, са јасним и разумљивим изражавањем

Назив предмета Предмет Време
Курс енглеског језика