ПРИЈЕМНИ ИСПИТИ

Са поносом се можемо похвалити да је припрема за пријемне и матурске испите наш „Бренд“.

Просечни број бодова од 18,6 и подршка коју нудимо свим ученицима, препоруке које су написали многобројни родитељи, јесу показатељ нашег успеха, стручности и компетенције.

Можемо констатовати да скоро сви ученици који похађају припрему за пријемне долазе путем препоруке. Ученици долазе из свих крајева града. Испоставило се да раздаљина некада већа и од 30 км не представља проблем да ученици редовно и на време похађају припрему која им помаже да саграде и ојачају основе математике. То је кључ високе оцене знања наших ученика и у средњој школи.

Пријемни испити представљају улазницу за виши ниво образовања, а конципирани су тако да испитују целокупан ниво знања, који је стечен током претходног школовања. Уважавајући индивидуалност сваког полазника, његове потребе и степен знања, конципиран је програм који ће омогућити сваком полазнику да што лакше прескочи ову значајну препреку на путу даљег образовања. Тим предавача студија ’’Магистер’’, помоћиће ученицима основних и средњих школа, да синтетизују постојећа знања, како би показали најбоље резултате на тесту. Досадашње искуство у раду и резултати на пријемним испитима наших полазника, гарант су успеха и будућих генерација ученика.

Send us a message